Privacyverklaring (AVG)


Let's Bead! is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
Let's Bead! Loosduinseweg 1177, 2571 BE  DEN HAAG (geen winkel- of bezoekadres), telefoon 0681133620, email: info@letsbead.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken
Let's Bead! verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze gegevens zelf aan ons heeft verstrekt. Hieronder vind uw een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

Voor- en achternaam;
Geslacht;
Adresgegevens;
Telefoonnummer;
E-mailadres;
Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt, bijvoorbeeld door een account op de website aan te maken.

Over de gegevensverwerking
Hieronder leest u op welke manier wij uw gegevens verwerken, waar wij deze (laten) opslaan, welke beveiligingstechnieken wij gebruiken en voor wie de gegevens inzichtelijk zijn.

Webwinkelsoftware
Onze webwinkel is ondergebracht bij Mijnwebwinkel. Gegevens die uw invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van Mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding.

E-mail en mailinglijsten
Het e-mailverkeer gaat via Mijnwebwinkel, waar alle regels en voorschriften met betrekking tot privacy en veiligheid worden nageleefd. Uw persoonsgegevens worden door Mijnwebwinkel beveiligd opgeslagen. Mijnwebwinkel zal uw naam en e-mailadres nooit voor eigen doeleinden gebruiken. Onderaan elke e-mail die geautomatiseerd via onze website is verzonden staat de ‘unsubscribe’ link. waarmee u zich kunt uitschrijven voor onze nieuwsbrief. 

Payment processors
Voor het afhandelen van de betalingen in onze webwinkel worden uw naam, adres en woonplaatsgegevens gebruikt, alsmede uw betaalgegevens zoals uw bankrekening- of creditcardnummer. Deze gegevens worden enkel gebruikt om de bestelling af te kunnen ronden. Let's Bead!  bewaart uw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Let's Bead! gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Let's Bead! gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en hebben we uw toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. U kunt u afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun uw ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/ 

Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven. Cookies van derden die door ons worden gebruikt zijn Google Analytics en Facebook.

Google Analytics
De website van Let's Bead! verzamelt uw gegevens om de website te verbeteren. Dit gebeurt met Google Analytics. Deze gegevens zijn anoniem en zijn dus niet gebonden aan persoonlijke gegevens.  

Let's Bead! deelt uw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor een gelijkwaardig niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Let's Bead! blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft te allen tijde het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken, of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Let's Bead! en het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om uw persoonsgegevens waarover wij beschikken, in een computerbestand naar u of de door u voorgedragen vertegenwoordiger te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens, of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@letsbead.nl. Let's Bead! wil uw er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Let's Bead! neemt de bescherming van uw gegevens uiterst serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Indien u vermoedt dat uw gegevens toch niet goed beveiligd zijn, of dat u aanwijzingen heeft van misbruik, neem dan contact op met ons, via info@letsbead.nl

Nieuwsbrief

Met de code in uw eerste nieuwsbrief krijgt u eenmalig 5% welkomstkorting op het gehele assortiment.
Aanmelden

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2009 - 2019 Let's Bead! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel