Sorteer op

Vintaj Wedstrijd 2020

Anders dan Anders:

Dit jaar gaat en moet een heleboel heel anders, het bederft soms echt de pret. Ik wil daarom graag een Let’s Bead! Ontwerpwedstrijd met zo weinig mogelijk ‘moeten’ en zo veel mogelijk ‘mogen’.

De creatieve verwerking van een voor ieder gelijk vijftal Vintaj elementen staat he-le-maal vrij, naar persoonlijke smaak en creatieve ideeén. Ontwerp en maak bijvoorbeeld decoratie, een sieraad of gebruiksvoorwerp; in welke techniek dan ook: borduren, rijgen, weven, haken, breien, Kumihimo, noem maar op. Er mag één onderdeel van het pakketje weggelaten worden.

Het pakketje Vintaj elementen is te koop voor €8,95. Dit is exclusief verzendkosten, maar inclusief een persoonlijke kortingscode van 12,5%, geldig zolang de wedstrijd loopt. De inlevertermijn van (drie foto’s van) hopelijk veel prachtigs is 11 november 2020. Een deskundige externe jury geeft een puntenwaardering, waaruit de Top 3 wordt vastgesteld. Alle inzenders kunnen voor een persoonlijke Top 3 stemmen (behalve op zichzelf): dit zal gelden als de Publieksstem.

Prijzen voor de Top 3 en overige winnaars (alle inzenders halen de Top 4):

#1: Cadeaubon van €50, te besteden bij Let's Bead!
#2: Cadeaubon van €25, te besteden bij Let's Bead!
#3: Cadeaubon van €15, te besteden bij Let's Bead!
#4: Kortingscode van 5%, te besteden bij Let's Bead!

Een vraag, of opmerking?
Mail, App 0681133620 of vul het contactformulier in.

 

© 2009 - 2024 Let's Bead! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel