Ultrasuede

Extreem zacht, maar buitengewoon sterk en duurzaam synthetisch materiaal; kleurvast, vormvast en vochtbestendig. Het pluist niet, krimpt niet, rafelt niet.

Beadembroidery: Ultrasuede kan net als stiff-stuff of beadbacking worden gebruikt, als basis voor het oprijgen van cabochons, kralen en/of overig naaldwerk. Het is geweldig geschikt als afwerkende achterkant van (kraal)borduurwerk op bijvoorbeeld metalen cuffs. Er kan strak aan de randen geregen worden omdat de stof niet inscheurt. Het is te koop in diverse kleuren, die prima gecombineerd kunnen worden met de 18 kleuren van Nicole’s BeadBacking.

Ultrasuede Soft, 0,8mm dik, bestaat uit 65% polyester ultra-microvezel non-woven met 35% niet-vezelig polyurethaan bindmiddel. Het wordt vervaardigd in 35 kleuren.

Ultrasuede Light, 0,6mm dik, bestaat uit 80% polyester ultra-microvezel non-woven met 20% niet-vezelig polyurethaan bindmiddel. Het wordt vervaardigd in 27 kleuren.

Wij verkopen de Ultrasuede in de maten 21,5 x 10,75cm en 21,5 x 21,5cm en de Ultrasuede Light per tube, in de maat 21,5x21,5cm. Wilt u een ander formaat, zoekt u een variant, die (nog) niet in de winkel staat, heeft u een andere vraag of opmerking? Neem dan even contact op via info@letsbead.nl

Sorteer op

Vraag, of opmerking?

Mail ons
 06-81133620 (Yvonne)
 WhatsApp (Yvonne)

© 2009 - 2023 Let's Bead! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel