Herroepingsrecht

Herroepingsrecht

 1. U heeft het recht de gesloten overeenkomst met Let's Bead! zonder nadere opgave van redenen binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van een artikel kosteloos te ontbinden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact opnemen via info@letsbead.nl
 2. U heeft nadat Let's Bead! de ontvangst van de digitale melding heeft bevestigd 14 dagen de tijd om het artikel terug te zenden. De eerste termijn van 14 dagen gaat in op de dag nadat u, of een vooraf door u aangewezen derde, niet zijnde de vervoerder, het artikel heeft ontvangen, of:
  * als u in eenzelfde bestelling meerdere producten heeft besteld: de dag waarop u, of een door u aangewezen derde, niet zijnde de vervoerder, het laatste artikel heeft ontvangen. 
  * als de levering bestaat uit verschillende zendingen of onderdelen: de dag waarop u, of een door u aangewezen derde, niet zijnde de vervoerder, de laatste zending of het laatste onderdeel heeft ontvangen.
  * bij overeenkomsten voor regelmatige levering van artikelen gedurende een bepaalde periode: de dag waarop u, of een door u aangewezen derde, niet zijnde de vervoerder, het eerste artikel heeft ontvangen.
 3. Eventuele kosten van retourneren zijn voor uw rekening. 
 4. Binnen de in lid 1 bedoelde herroepingstermijn zult u zorgvuldig omgaan met het artikel en de verpakking. U zult de verpakking slechts openen en het artikel slechts gebruiken voor zover dit nodig is om de aard, de kenmerken en de kwaliteit van het artikel na te gaan. Uitgangspunt hierbij is dat het onderzoek niet verder mag gaan dan het onderzoek dat u in een fysieke winkel zou kunnen verrichten.
 5. U bent slechts aansprakelijk voor waardevermindering van het artikel voor zover u met het artikel bent omgegaan op een wijze die het toegestane in lid 4 overschrijdt. 
 6. Reeds door u betaalde bedragen zullen zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen nadat de afgesproken zending in goede orde retour is ontvangen, aan u worden terugbetaald. Dit geschiedt via hetzelfde betalingskanaal dat u bij het bestellen heeft gebruikt.

Een vraag, of opmerking?
Mail, App 0681133620 of vul het contactformulier in.

 

© 2009 - 2024 Let's Bead! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel