Garantie/Klacht

Garantie/Klacht

Garantie/Klacht

  1. Let's Bead! staat er voor in dat de artikelen voldoen aan de in het aanbod vermelde specificaties, de redelijke eisen van deugdelijkheid en/of bruikbaarheid en de op de datum van de totstandkoming van de overeenkomst bestaande wettelijke bepalingen en/of overheidsvoorschriften.  
  2. Een door Let's Bead!, fabrikant of importeur verstrekte garantie doet niets af aan de wettelijke rechten en vorderingen die u op grond van de overeenkomst al heeft en kan inroepen. 
  3. Indien naar uw mening het geleverde artikel niet aan de overeenkomst beantwoordt dient u binnen een redelijke termijn na constatering van het gebrek Let's Bead! daarvan via info@letsbead.nl in kennis te stellen.
  4. Indien Let's Bead! de klacht gegrond acht, worden in overleg met u het relevante artikel hersteld, vervangen of vergoed. 
  5. Eventuele kosten van retourneren zijn voor uw rekening.
  6. Reeds door u betaalde bedragen zullen zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen nadat de afgesproken zending in goede orde retour is ontvangen, aan u worden terugbetaald. Dit geschiedt via hetzelfde betalingskanaal dat u bij het bestellen heeft gebruikt.

Een vraag, of opmerking?
Mail, App 0681133620 of vul het contactformulier in.

 

© 2009 - 2024 Let's Bead! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel